Jobb a kevés az ÚR félelmével, mint a sok kincs, ha nyugtalanság jár vele. (Péld 15,16)

Ne legyetek pénzsóvárak, érjétek be azzal, amitek van... (Zsid 13,5a)

Szép eredményeink, nemcsak a tanulmányok terén!

Itt van végre a nyári szünet, melyet mind a diákok mind a tanárok egyaránt nagyon vártunk már. Az elmúlt tanév mind a két oldal számára igen fárasztó volt, így ránk fér a pihenés. A sokat emlegetett nehézségek ellenére mégis nagyon szép eredményekkel zártuk ezt a tanévet is. Sok kitűnő és jeles bizonyítvány került kiosztásra a tanévzáró napján. Ezek mellett különösen büszkék vagyunk azokra a diákjainkra, akiknek a tanulás mellett még a mozgásra is marad energiájuk, ráadásul annyi, hogy a sport terén is kiemelkedő teljesítményt tudjanak nyújtani. 

A volt 10.C-ben két diákunk eredményei is nagy örömmel töltenek el bennünket. 

Keller Gergő bizonyítványa is jónak mondható, de a kajak eredményei különösen kiemelkedők. A június 24-27. között Poznan-ban rendezett Junior és U23-as Európa Bajnokságon a K4 500 méteres magyar négyes tagjaként bronz érmet szerzett társaival. 

Kerti Kelemen jeles bizonyítványán túl a karate sportban szerzi sorra az újabb és újabb dobogós helyezéseket. Mindezek elismerése képpen a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” állami elismerést vehette kézhez néhány nappal ezelőtt, melyben Kásler Miklós miniszter kézjegyével ellátott oklevelet kapott.

Keller Gergő Kerti Kelemen

 

Az iskola igyekszik mindenben támogatni a fiúkat és a hozzájuk hasonló remek teljesítményt nyújtó diákokat.

Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk nekik!

HE

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen