Jobb a kevés az ÚR félelmével, mint a sok kincs, ha nyugtalanság jár vele. (Péld 15,16)

Ne legyetek pénzsóvárak, érjétek be azzal, amitek van... (Zsid 13,5a)

Ismét aerobic

2020. november 7-én és 8-án került megrendezésre az Aerobik Magyar Kupa Döntő Budapesten, ami egyben a Magyar Bajnokság is volt. Mint az előző versenyünkhöz hasonlóan nagyon szigorú szabályok és szűk nézőközönség előtt versenyezhettünk.

A verseny első napján, szombaton az up1-es korosztályban, step kategóriában indultunk. Izgatottan, de magabiztosan mentünk fel a verseny talajra. Ez meg is hozta az eredményt, megszereztük az előkelő első helyezést. Határtalan volt az örömünk, az egy éves kemény munka meghozta a gyümölcsét. A jelenlegi helyzet miatt elmaradt a megszokott eredményhirdetés, helyette a kivetítőn értesültünk az eredményekről és az érmeket az edzőnk vehette át.

A csapat tagjai: Márton Gréta (10/A), Varga Vivien (9/C), Laukó Boglárka (9/C), Kerekes Laura (Göndöcs Benedek Középiskola) és Molnár Gréta (9/C).

A verseny második napján, vasárnap szintén up1-es korosztályban indultunk, itt viszont aerostep kategóriában. Ez abban tér el a steptől, hogy több akrobatikus elem lehet benne és sokkal táncosabb. Ez a gyakorlat vadonatúj volt, a vírus miatt sajnos ez volt az első verseny, amikor be tudtuk mutatni és egyben az utolsó is igy csapatként, mivel csapatunk egyik tagja a következő versenyszezont mar a felnőtt korcsoportban fogja elkezdeni. A csapat többségének új volt ez a versenyszám, így mindenki nagyon izgatott volt. Nagy öröm volt számunkra, mikor megláttuk, hogy másodikok lettünk, mert a vírus miatt a megszokottnál kevesebbet tudtunk együtt edzeni, mivel a csapat fele kondorosi.

A csapat tagjai: Márton Gréta (10/A), Varga Vivien (9/C), Vaszkó Martina ( Andrássy Gyula Gimnázium), Sechna Dorina(Andrássy Gyula Gimnázium), Szigeti Laura(Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola) és Molnár Gréta (9/C).

Molnár Gréta

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen