Az igazak várakozása örömre fordul... (Péld 10,28)

Ne legyetek restek, hanem kövessétek azokat, akik hit és türelem által öröklik az ígéreteket. (Zsid 6,12)

Véget ért az OKTV első fordulója

Minden évben sok vajdás diák méretteti meg magát a középiskolások legnívósabb versenyén, az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen. Ebben a tanévben a járványügyi helyzettől függetlenül az első forduló megrendezésre került. Mint minden évben, az első forduló feladatait az iskolákban írják a tanulók.

Ebben a tanévben 23 tanulónk jelentkezett a tanulmányi versenyre:

Biológiából 10, angolból 7, történelemből 3, földrajzból és németből 2-2, informatikából I. és II. kategóriában 1-1, míg kémiából is 1 tanuló.

Volt olyan tanuló is, aki több tárgyból is szerette volna magát megmérettetni: Ugrai Dániel történelemből és földrajzból, Nagy-Bobvos Noel biológiából és angolból és Szabó Levente Zoltán 3 tárgyból írta meg írásbeli munkáját: informatika I és II. kategóriában és angol nyelvből.

Az első forduló feladatait a megadott javítókulcs alapján a szaktanárok javítják, és a legjobbakat küldjük tovább. Ezeket a ponthatárokat nehéz elérni, de minden évben van olyan diákunk, aki a következő fordulóba is bekerül.

Szabó Levente Zoltán mindhárom!!! dolgozata elérte azt a magas pontszámot, hogy visszaküldhető lett a dolgozata. Biológiából Tóth Armand Kevin, Lázár Dániel és Schubert Lili, kémiából Egri Gergő várja a behívást a második fordulóba.

Gratulálunk a jól teljesítő diákoknak és további sikereket kívánunk!

Mészáros Tünde

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen