Szemem állandóan az Úrra néz, mert ő szabadítja ki lábamat a csapdából. (Zsolt 25,15)

Pál írja: Imádkozzatok értünk, hogy terjedjen az Úr igéje, és úgy dicsőítsék, ahogyan nálatok is, és hogy megszabaduljunk az elvetemült és gonosz emberektől: mert nem mindenkié a hit. De hűséges az Úr, aki megerősít titeket, és megőriz a gonosztól. (2Thessz 3,1–3)

Sziporkáztunk a hétvégén

Április utolsó hétvégéjén két nagyon szép versenyeredmény született a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban.

Budapesten került megrendezésre a Sziporka Országos Egyenletmegoldó verseny döntője. A verseny során három online forduló után kerülnek behívásra a legjobb eredményt elérő tanulók. Iskolánkat a 11. évfolyamosok mezőnyében Seregélyes Viktória 11.C osztályos tanuló képviselte. Az eredményhirdetéskor az is kiderült, hogy nagy sikerrel, hiszen kategóriájában első helyen végzett. Felkészítő tanára Kituljak Eszter.

Ugyanezen a napon készült csapatunk az Országos Katasztrófavédelmi verseny döntőjére. A tavalyi év után idén is megnyerték a megyei döntőt, és az idén az országos versenyen is dobogóra állhattak, hiszen a nagyon előkelő 2. helyet szerezték meg. A csapat tagjai: Kalmár Vanda, Bata Luca, Egri Gergő, Oncsik János és Fazekas Tamás. Valamennyien a békésszentandrási Hunyadi János Katolikus Általános Iskolából érkeztek a gimnáziumba. Köszönjük a versenyre való felkészítésüket Gere Éva tanárnőnek.


  • 1
  • 2

 

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen