Boldog az az ember, akinek az Úr nem rója fel bűnét, és nincs lelkében álnokság. (Zsolt 32,2)

Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az… Mindez pedig Istentől van, aki megbékéltetett minket önmagával Krisztus által… (2Kor 5,17–18)

Sziporkáztunk a hétvégén

Április utolsó hétvégéjén két nagyon szép versenyeredmény született a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban.

Budapesten került megrendezésre a Sziporka Országos Egyenletmegoldó verseny döntője. A verseny során három online forduló után kerülnek behívásra a legjobb eredményt elérő tanulók. Iskolánkat a 11. évfolyamosok mezőnyében Seregélyes Viktória 11.C osztályos tanuló képviselte. Az eredményhirdetéskor az is kiderült, hogy nagy sikerrel, hiszen kategóriájában első helyen végzett. Felkészítő tanára Kituljak Eszter.

Ugyanezen a napon készült csapatunk az Országos Katasztrófavédelmi verseny döntőjére. A tavalyi év után idén is megnyerték a megyei döntőt, és az idén az országos versenyen is dobogóra állhattak, hiszen a nagyon előkelő 2. helyet szerezték meg. A csapat tagjai: Kalmár Vanda, Bata Luca, Egri Gergő, Oncsik János és Fazekas Tamás. Valamennyien a békésszentandrási Hunyadi János Katolikus Általános Iskolából érkeztek a gimnáziumba. Köszönjük a versenyre való felkészítésüket Gere Éva tanárnőnek.


  • 1
  • 2

 

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen