Én veled leszek – így szól az Úr –, és megszabadítalak. (Jer 30,11a)

Első védekezésem alkalmával senki sem volt mellettem, mindenki elhagyott. Ne számítson ez bűneik közé! De az Úr mellém állt, és megerősített… (2Tim 4,16–17a)

Szülői értekezlet (2020.09.15.)

A  kialakult  járványügyi  helyzet  miatt  levélben  tájékoztatjuk  a  Kedves  Szülőket  a  tanévvel kapcsolatos tudnivalókról.

A tanév helyi rendje

A  tanév  rendjét  az  emberi  erőforrások  miniszterének  27/2020.  (VIII.  11.)  EMMI  rendelete  a 2020/2021. tanév rendjéről határozza meg.

Ennek alapján:

A 2020/2021. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2020. szeptember 1. (kedd) és utolsó tanítási napja 2021. június 15. (kedd).

Tanítási napok száma 178

Első félév vége: 2021. január 22. (péntek)

A középiskola befejező évfolyamán az utolsó tanítási nap: 2021. április 30. (péntek)

Bővebben...

Tanévnyitó levél a szülőknek (2020.08.31.)

Kedves Szülők!


Magyarországon az EMMI határozata szerint szeptember elsején a hagyományos nevelés-oktatás megkezdése indokolt, így iskolánkban is a tantermi oktatási rend szerint kezdjük a tanévet. A tanulók egészségének védelme érdekében követjük a javasolt járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásokat, amelyek a következők:
- Az intézményben alapos, mindenre kiterjedő fertőtlenítő takarítást végeztünk el, és ezt folyamatosan szinten tartjuk. A fertőtlenítő takarítás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kézzel gyakran érintett felületek (ilyenek a padok, asztalok, székek, az ajtó-, ablakkilincsek, korlátok, villany- és egyéb kapcsolók, informatikai eszközök, billentyűzet, monitor, egér, egérpad, mosdók csaptelepei, WC lehúzók, stb.), valamint a padló és a mosható falfelületek vírusölő hatású szerrel fertőtlenítésre kerüljenek.
- A gimnáziumot kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van.

Bővebben...

Kompetenciamérés

 

Tisztelt Szülők! Gyermekük 2013. május 29-én kompetenciamérésen vesz részt. Ezen a napon tanítás nincs. 7:30-ra kell az iskolába érkezni. A mérés 13 óráig tart, utána hazamennek a tanulók. 

Bővebben...

Szülőknek a Taninformról

 

Tisztelt Szülők!

 

Elkészültek a szülői fiókok. Minden szülő a megadott e-mail címre megkapta a belépési azonosítót.

Bővebben...

Képzéseink

Diákjaink az egyetemen